Newstar Beamer CX100 Beamerbeugel

0 10 8 1 Newstar Beamer CX100 Beamerbeugel
Deze beamer is heel strak, jammer dat het geen kabelgoot heeft waarin je de kabels kunt wegwerken. Voor de rest prima. Newstar Beamer CX100 Beamerbeugel by , January 15, 2014
4/ 5stars
Deze beamer is heel strak, jammer dat het geen kabelgoot heeft waarin je de kabels kunt wegwerken. Voor de rest prima.
Newstar Beamer CX100 Beamerbeugel
€ 139,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wilt u uw beamer / projector aan het plafond hangen? Dat kan met de Casado BEAMER-CX100 heel eenvoudig. Deze universele steun past op alle beamers/projectoren met een schroefgatenpatroon. Het instellen van een beamer of projector is zeer eenvoudig door de kantel-, draai- en rotatie functie van deze steun. Met de BEAMER-CX100 kunt u hoogtes tussen 51-83 cm overbruggen.

Het draagvermogen van de steun is 15 kg. Door de 'Quick Release' koppeling kan de beamer of projector eenvoudig van de steun afgehaald worden. Hierdoor kan de beamer of projector veilig worden opgeborgen. De steun is tevens geschikt voor montage aan de schuine plafonds. Berg de lelijke kabels netjes weg in de kolom met een diameter van 3,6 cm. Het montagemateriaal wordt meegeleverd met de steun.

Bruto gewicht5 kg.
KleurZwart
DraaienMogelijk
Netto gewicht4 kg.
KantelenNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
8
  • Mustafa Aslan15-01-2014
    Deze beamer is heel strak, jammer dat het geen kabelgoot heeft waarin je de kabels kunt wegwerken. Voor de rest prima.
    Score: 8

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!