Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newstar Beamer C300 Beamerbeugel

Newstar Beamer C300 Beamerbeugel
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

NewStar BEAMER-300 maakt het mogelijk dat u uw beamer/projector eenvoudig aan het plafond monteert. De steun is universeel en past daarom op alle beamers/projectoren met een schroefgaten patroon. Het instellen van een beamer of projector is zeer eenvoudig door de kantel-, draai- en rotatie functie van deze steun. 

De BEAMER-C300 is een kooiconstructie en derhalve geschikt voor alle denkbare beamers met een maximum draagvermogen van 10 kg. Dit product wordt geleverd inclusief montagemateriaal

Bruto gewicht5 kg.
KleurZwart
DraaienMogelijk
Extra infoNewstar
Garantie5 jaar garantie
Netto gewicht4 kg.
KantelenNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!