Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newstar Beamer CX200 Beamerbeugel

Newstar Beamer CX200 Beamerbeugel
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de BEAMER-CX200 monteert u een beamer/projector eenvoudig aan het plafond in uw woonkamer of op kantoor. De steun is universeel en past op alle beamers/projectoren met een schroefgatenpatroon. Dankzij de kantel-, draai- en rotatie functie van de CX200 kunt u zeer eenvoudig uw beamer of projector  instellen. Met de BEAMER-CX200 kunt u hoogtes tussen 8-98 cm. overbruggen.

De set bestaat uit 1 buis van 8 cm. en 3 buizen van 30 cm. Het draagvermogen van de steun is 15 kg. Door de 'Quick Release' koppeling kan de beamer of projector eenvoudig van de steun afgehaald worden om deze veilig op te bergen. De steun is tevens geschikt voor montage aan de schuine plafonds. In de kolom kunnen kabels netjes worden weggewerkt. De kolom heeft een diameter van 6 cm. 

Dit product wordt geleverd inclusief montagemateriaal

Bruto gewicht6 kg.
KleurZilver
DraaienMogelijk
Netto gewicht5 kg.
KantelenNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!