It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Newstar Beamer CX100 Beamerbeugel Zilver

Newstar Beamer CX100 Beamerbeugel Zilver
€ 139,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Monteer uw beamer/projector eenvoudig aan het plafond met deze Casado BEAMER-CX100 Zilver. De steun is universeel en past daarom op alle beamers/projectoren met een schroefgaten patroon. Het instellen van een beamer of projector is zeer eenvoudig door de kantel-, draai- en rotatie functie van de C-100. De beamersteun overbrugt de hoogtes tussen 51 - 83 cm

C-100 heeft een draagvermogen van 15 kg. Dankzij de 'Quick Release' koppeling kan de beamer of projector eenvoudig van de steun afgehaald worden om deze veilig op te bergen. De steun is tevens geschikt voor montage aan de schuine plafonds. In de kolom kunnen de kabels netjes weggewerkt worden. De diameter van de kolom is 3,6 cm. Dit product wordt geleverd inclusief montagemateriaal

Bruto gewicht5 kg.
KleurZilver
DraaienMogelijk
Netto gewicht4 kg.
KantelenNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!