Interlink SAS Twin set Bartafel

Interlink SAS Twin set Bartafel
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze functionele bartafel ontworpen door Interlink SAS is ideaal voor de keuken. Naast de inklapbare tweede tafelblad biedt de bartafel Twin Set u ook veel bergruimte voor uw benodigdheden. Het beuken tafelblad is gemaakt van MDF hout en verder afgewerkt met metalen frame. De inklapbare tafelblad is voorzien van wielen die u extra gemak biedt.

Deze bartafel is LGA-getest en is dus gecontroleerd op veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, presentatie, en hygiëne door de onafhankelijke testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Bruto gewicht36 kg.
KleurBeuken
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!