Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Bondy Living Natal Bartafel

Bondy Living Natal Bartafel
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Opvallend en strak design. Dat is de uitstraling van deze bartafel Natal. Voortreffelijk voor op uw kantoor of huiskamer om uw gasten te verleiden.

Het vierkante tafelblad is uitgevoerd in 10 mm. dikke veiligheidsglas in de kleuren melkglas wit, transparant en zwart. Het onderstuk van zilver gepoederd staal is ook  in overeenstemming met het tafelblad vierkant uitgevoerd en voorzien van vloerbescherming.

Bruto gewichtDoos 1: 12 kg. | Doos 2: 11 kg. | Doos 3: 4.5 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht25 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Extra infoBondy Living

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!