Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Vian Babybed

Child Wood Vian Babybed
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Babybed Vian is modern ontworpen met alle zorg voor het comfort van uw baby. Het ledikant is stijlvol afgewerkt met boogjes en dat geeft Vian een trendy uitstraling.

Dit modern babybed is gemaakt van MDF hout en wordt geleverd inclusief lattenbodems. U kunt dit 60 x 120 cm. bedje verstellen in 3 verschillende hoogtes. Bekijk de hele serie van Vian in onze online shop voor een complete inrichting en kan makkelijk verplaatst worden door de aanwezige wielen.

Bruto gewicht32.4 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht30 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoKleur-stalen zijn aanwezig in onze showroom

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!