Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Childhome Rafal Peuterbed

Childhome Rafal Peuterbed
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Rafal is een babybed en éénpersoonsbed tegelijk. U gebruikt dit 60 x 120 cm. ledikant gelijk na de geboorte van uw baby en tovert u deze over een paar jaar om in een 90 x 200 cm. éénpersoonsbed. Beide lattenbodems en alle andere onderdelen worden bijgeleverd met het bed. De trendy eiken kleur geeft dit bed een warme uitstraling.

Rafal is gemaakt van MDF hout en verstelbaar in 3 verschillende hoogtes. Neem ook een kijkje in ons compleet assortiment van de Rafal serie voor het compleet inrichten van uw babykamer.

Bruto gewicht54.4 kg.
KleurEiken
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!