Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Pepe Babybed

Child Wood Pepe Babybed
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Pepe is een klassiek ontwerp maar heeft toch een moderne uitstraling. De natuurlijke hout kleur geeft dit babybedje een warme touch. Pepe is een veilig en stevig ledikant uitgevoerd in massief hout.

Dit moderne babybed kunt u verstellen in 3 verschillende hoogtes. Pepe wordt geleverd inclusief de lattenbodem en is geschikt voor matrassen van 60 x 120 cm. Bekijk de hele serie van Pepe voor een complete babykamer.

Bruto gewicht27.5 kg.
KleurWalnoot
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht25 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoKleur-stalen zijn aanwezig in onze showroom

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!