Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Mitzi Babybed

Child Wood Mitzi Babybed
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zuiverheid van wit gecombineerd met de kwaliteit van massief hout. Mitzi is een deugdelijk babybed en past in alle moderne babykamers. Uw kleintje zal als een roos hierin slapen.

Mitzi is speciaal voor baby's ontworpen en voldoet aan alle functionaliteiten. Zo kunt u het bedje in 3 verschillende hoogtes verstellen. Zijlatten dienen voor de veiligheid en dankzij het materiaal van massief hout is Mitzi stabiel en stevig.

Dit modern uitgevoerd ledikant wordt geleverd inclusief de lattenbodem en is geschikt voor matrassen van 60 x 120 cm. Bekijk de hele serie van Mitzi voor een complete babykamer.

Bruto gewicht27.5 kg.
KleurWit
Netto gewicht25 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!