Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Lutz Babybed

Child Wood Lutz Babybed
€ 419,00

of per maand vanaf € 9,18

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Lutz is niet alleen een trendy babybed maar ook een volledig éénpersoonsbed. Dit functionele 60 x 120 cm. babybedje kunt u ombouwen in een full-sized éénpersoonsbed van 90 x 200 cm. wanneer uw kind groot genoeg is. Beide lattenbodems en alle andere onderdelen worden bijgeleverd met het bed. Stijlvol bed Lutz is gedetailleerd met trendy accenten.

Lutz is uitgevoerd in MDF hout en afgewerkt met een wit laklaag. U kunt dit moderne ontworpen bed verstellen in 3 verschillende hoogtes. Neem ook een kijkje in ons compleet assortiment van de Lutz serie.

Bruto gewicht71 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht67 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!