It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Meegroeibed Lutz 2

Meegroeibed Lutz 2
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Lutz 2 is niet alleen een trendy babybed maar ook een volledig éénpersoonsbed. Dit functionele 70 x 140 cm. is een meegroeibed dankzij de meegeleverde zijlatten. Lattenbodem en alle andere onderdelen worden bijgeleverd met het bed.

Lattenbodem van dit model is in 3 verschillende hoogtes verstelbaar. Stijlvol bed Lutz 2 is gedetailleerd met trendy accenten.

Lutz 2 is uitgevoerd in MDF hout en afgewerkt met een wit laklaag. U kunt dit moderne ontworpen bed verstellen in 3 verschillende hoogtes. Neem ook een kijkje in ons compleet assortiment van de Lutz serie

Bij dit bed worden de zijlatten ook meegeleverd om het bed later om te zetten in een gewoon bed zodat u later niet opnieuw een bed hoeft te kopen voor de kleine. 

KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!