Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Dara Babybed

Child Wood Dara Babybed
€ 369,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het strak ontworpen babybed Dara is hoogglans afgewerkt en dat is heel trendy. Dara straalt pure elegantie en eenvoud uit. Bovendien is Dara een heerlijk ledikant voor de kleine om erin te slapen.

Dit trendy babybed is uitgevoerd in MDF hout en hoogglans wit afgewerkt. Het 60 x 120 cm. ledikant kunt u verstellen in 3 verschillende hoogtes. De lattenbodem wordt bijgeleverd. Neem ook een kijkje in ons compleet assortiment van de Dara serie.

Bruto gewicht44.2 kg.
KleurHoogglans Wit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!