Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Cilian Babybed

Child Wood Cilian Babybed
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Cilian laat zien hoe een trendy ontwerp moet zijn. De trendy grijze houtkleur zien we nu overal en is erg in. Dit modern ontwerp is tevens een ideaal bed voor uw baby om er veilig en rustig in te slapen.

Dit trendy babybed kunt u verstellen in 3 verschillende hoogtes. De lattenbodem wordt bijgeleverd en Cilian is geschikt voor matrassen van 60 x 120 cm. Bekijk de hele serie van Cilian voor het compleet inrichten van uw babykamer.

Bruto gewicht27.5 kg.
KleurGrijs
Netto gewicht25 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!