Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Medical Babymatras Big

0 10 10 1 Child Wood Medical Babymatras Big
Mijn dochter, voor wie het produkt bestemd was, is zeer tevreden, evanals de kraamhulp. Het voordeel van Trendymeubels was ook dat deze afwijkende maat uit voorraad geleverd kon worden. Child Wood Medical Babymatras Big by , May 11, 2013
5/ 5stars
Mijn dochter, voor wie het produkt bestemd was, is zeer tevreden, evanals de kraamhulp. Het voordeel van Trendymeubels was ook dat deze afwijkende maat uit voorraad geleverd kon worden.
Child Wood Medical Babymatras Big
€ 169,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Baby matras Medical is niet alleen comfortabel maar ook een medisch matras. Dit 70 x 140 cm. ledikant matras is gemaakt van een laagje polyether schuim gecombineerd met een dik laagje traagschuim. Het traagschuim past zich perfect naar de contouren van het lichaam van de kleine door de lichaamstemperatuur en de druk op het matras.

Baby matras Medical biedt op de juiste plekken de juiste ondersteuning aan uw baby. Dit allergeenvrije matras is tevens ideaal voor astma patiënten. Het comfortabele medische matras is voorzien van een afneembare matrashoes met rits.

Specificaties:
- Afmetingen: 70x140 cm.
- 11 cm. dik
- Polyether schuim 50 kg/m³
- Traagschuim 25 kg/m³
- Materiaal matrashoes: 53 % cotton, 30 % polyester, 17 % polyamide
- Afneembare matrashoes met rits
- Anti-allergisch

Bruto gewicht3.2 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
10
  • Dick Overbeek11-05-2013
    Mijn dochter, voor wie het produkt bestemd was, is zeer tevreden, evanals de kraamhulp. Het voordeel van Trendymeubels was ook dat deze afwijkende maat uit voorraad geleverd kon worden.
    Score: 10

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!