Child Wood Medical Babymatras Small

Child Wood Medical Babymatras Small
€ 139,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit traagschuim matras zorgt niet alleen voor een uitstekend ligcomfort maar voldoet ook aan de medische voorwaarden voor een baby matras. Het polyether schuim is afgewerkt met een dik laagje traagschuim waardoor het matras zich perfect naar de contouren van het lichaam vormt.

Het materiaal vormt zich aan het lichaam van de kleine door de lichaamstemperatuur en de druk op het matras. Baby matras Medical biedt op de juiste plekken de juiste ondersteuning aan uw baby. Dit allergeenvrije matras is ideaal voor astma patiënten. Het comfortabele medische matras is voorzien van een afritsbare matrashoes.

Specificaties:
- Afmetingen: 60x120 cm.
- 11 cm. dik
- Polyether schuim 50 kg/m³
- Traagschuim 25 kg/m³
- Materiaal matrashoes: 53 % cotton, 30 % polyester, 17 % polyamide
- Afritsbare matrashoes
- Anti-allergisch

Bruto gewicht2.8 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!