Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Kokos Babymatras Small

Child Wood Kokos Babymatras Small
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit kokos matras is een naturel product met veel waardevolle eigenschappen. Het baby matras heeft een bijzondere elasticiteit en uitstekende ventilatie. Ledikant matras Kokos is een perfecte drukverdeler en zorgt voor een goede verdeling van het lichaamsgewicht van uw kind waarbij de belangrijkste zones ondersteund worden.

Dit duurzame baby matras is gemaakt van polyether schuim met een laagje gelatexeerde natuurlijke kokos. Kokos 60x120 heeft een harde en een zachte zijde en daardoor zeer functioneel. Het baby matras is voorzien van een anti-allergische afritsbare matrashoes.

Specificaties:
- Afmetingen: 60x120 cm.
- 11 cm. dik
- Polyether schuim
- Natuurlijke kokoslaag
- Materiaal matrashoes: 53 % cotton, 30 % polyester, 17 % polyamide
- Afritsbare matrashoes
- Anti-allergisch

Bruto gewicht3.1 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!