Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Vian Babycommode

Child Wood Vian Babycommode
€ 319,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Bent u op zoek naar een eigenaardig commode voor de babykamer? Wat dacht u van deze trendy uitgevoerd model met de bijhorende luierplank. Vian bestaat uit 3 grote laden, welke voorzien zijn van soft-closing systeem, en een luierplank om de kleine te verschonen.

De boogjes aan de frame en luierplank geven deze babycommode een elegante uitstraling.

Ladekast Vian is gemaakt van MDF hout en is wit gelakt. U kunt de commode combineren met de bijhorende babybed en kledingkast uit dezelfde lijn van Child Wood.

Bruto gewicht53.2 kg.
KleurWit
Extra infoKleur-stalen zijn aanwezig in onze showroom
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht50 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!