Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Rafal Babycommode

Child Wood Rafal Babycommode
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Babycommode Rafal is uitgevoerd in donker eikenkleur, een opkomende trend in de meubelindustrie. De 3 grote laden zijn voorzien van soft-closing systeem en afgewerkt met moderne chromen handgrepen. De handige luierplank wordt meegeleverd voor het verschonen van uw baby.

Rafal ladekast is uitgevoerd in MDF hout waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Babycommode Rafal kunt u combineren met de babybed en de kledingkast uit dezelfde lijn van Child Wood.

Bruto gewicht53 kg.
KleurEiken
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!