Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Pepe Babycommode Big

Child Wood Pepe Babycommode Big
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Pepe kommode heeft een warme uitstraling door de natuurlijke walnoot houtkleur. Pepe is niet alleen een mooie babycommode maar ook zeer stevig, want hij is gemaakt van massief dennen hout. De moderne babycommode bestaat uit 1 grote lade en uit een ruime kast met 2 deuren. De lade is voorzien van soft-closing systeem.

Bij dit baby kommode wordt ook een verlengstuk meegeleverd. Bekijk de andere babymeubels van de Pepe lijn voor het compleet inrichten van uw babykamer.

Bruto gewicht5.5 kg.
KleurWalnoot
Extra infoChildhome
Garantie2 jaar garantie
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!