Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Mitzi Babycommode

Child Wood Mitzi Babycommode
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ladenkast Mitzi is modern uitgevoerd en garandeert u een superieure kwaliteit. Deze moderne babycommode bestaat uit 2 deuren, een grote lade en een handige bladvergroter voor het verschonen van uw baby. De lade is voorzien van soft-closing systeem.

Babycommode Mitzi is gemaakt van massief hout en wordt geleverd inclusief de luierplank. Deze commode is een onderdeel van de Mitzi serie van Child Wood en u kunt het combineren met de kledingkast en babybed voor een complete babykamer.

Bruto gewicht37.5 kg.
KleurWit
Netto gewicht35 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!