Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Lutz Babycommode

Child Wood Lutz Babycommode
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Lutz is een perfecte combinatie van design en functionaliteit. Deze trendy babycommode heeft een elegante uitstraling en past in elke modern ingericht babykamer. Lutz biedt u 3 grote laden, welke voorzien zijn van soft-closing systeem, en een luierplank om de kleine te verschonen.

Lutz ladekast is gemaakt van MDF hout en wit gelakt. De stijlvolle handgrepen geven deze commode een trendy touch. U kunt de commode combineren met de bijhorende babybed en kledingkast uit dezelfde lijn van Child Wood.

Bruto gewicht66.7 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!