Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Bibian Babycommode

Child Wood Bibian Babycommode
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze prachtige babycommode zal zeker voldoen aan uw verwachtingen, want hij is functioneel en stevig. Bibian biedt u in totaal 3 ruime laden en een handige luierplank precies op de juiste hoogte. Deze laden zijn voorzien van soft-closing systeem.

Babycommode Bibian is uitgevoerd in kwalitatief MDF hout en is afgewerkt met een witte laklaag. Bibian wordt geleverd met de bladvergroter. Combineer deze ladenkast met de bijhorede kledingkast en babybed uit de Bibian lijn van Child Wood.

Bruto gewicht72.2 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!