Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Removable Babybox matras

Child Wood Removable Babybox matras
€ 59,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit matras van Child Wood heeft u de functionaliteit in huis voor de kleine. Uw kind zal in alle vrijheid en flexibiliteit op dit box matras spelen, maar ook comfortabel en rustig erop slapen. Dit stevig matrasje is gemaakt van eerste kwaliteit polyether schuim.

Het 7 cm. dikke baby box matras is afgedekt met een anti-allergische matrashoes welke u tevens op 40ºC kunt wassen. Met haar afmeting van 75 x 95 cm. is dit matras geschikt voor elke standaard baby box.

Specificaties:
- Afmetingen: 75x95 cm.
- 7 cm. dik
- Polyether schuim 25 kg/m³
- Materiaal matrashoes: 53 % cotton, 30 % polyester, 17 % polyamide
- Afritsbare matrashoes is wasbaar tot 40ºC
- Anti-allergisch

Bruto gewicht0.7 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!