Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Aafje Babybox met Lade

Child Wood Aafje Babybox met Lade
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Trendy ontworpen baby box van Child Wood is niet alleen een speel- en slaapruimte voor uw kind, maar ook een opbergruimte voor haar/zijn spullen. Aafje met lade is eenvoudig in gebruik dankzij de lichte en stevige constructie. De handige extra grote lade biedt u alle ruimte voor de speelgoed, kleding en andere spullen van de kleine. Deze lade is voorzien van wieltjes en afgewerkt met stijlvolle handgrepen.

Aafje is gemaakt van kwalitatief MDF hout en garandeert u deugdelijkheid en stevigheid. De 75 x 95 cm. kinderbox kunt u ook in 3 verschillende hoogtes verstellen.

Aafje baby box met lade is leverbaar in 5 verschillende trendy kleuren: naturalsteen grijswarm grijs en wit. Afmeting lade: B92, D73, H17 cm.


Bruto gewicht34.5 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!