Child Wood Aafje Babybox Beuken

Child Wood Aafje Babybox Beuken
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze trendy baby box van Child Wood haalt u de functionaliteit in huis. Een kinderbox is een essentieel meubelstuk voor elke baby en Aafje zal voldoen aan uw verwachtingen. In deze baby box zal uw kind vrij en veilig spelen maar ook rustig en comfortabel slapen. Aafje is eenvoudig in gebruik dankzij de lichte en stevige constructie.

Aafje is uitgevoerd in MDF hout en garandeert u daarom een lange levensduur en stevigheid. De 75 x 95 cm. kinderbox biedt u ook de flexibiliteit omdat u deze in 3 verschillende hoogtes kunt verstellen.

Aafje baby box is leverbaar in 5 verschillende trendy kleuren: naturalsteen grijswarm grijs en wit.

Bruto gewicht20 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!