It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Just Racks R590 Audio meubel

Just Racks R590 Audio meubel
€ 289,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De R590 audio meubel uit de serie Just Racks van Spectral is compact en toch zeer compleet. Dit moderne design heeft geborstelde aluminium buizen met een blanke laklaag. De hoogwaardige afwerking van de buizen maken de deze kras- en slagvast. De drie zwarte glasplaten zijn van geslepen veiligheidsglas en hebben samen een draagkracht tot wel 80 kilogram.

De Just Racks R590 is een mooi audio meubel waar u makkelijk uw audioapparatuur op kwijt kunt. Dit audiomeubel wordt geleverd met zwenkwielen, zo is het meubel eenvoudig te verplaatsen. Losse kabels werkt u netjes weg met de kabelspiraal. Combineer dit audiomeubel met een tv meubel uit de Just Racks serie om uw interieur compleet te maken. 

Bruto gewicht20 kg.
KleurZilver/Zwart
Garantie3 jaar garantie
Netto gewicht19 kg.
KantelenNee
MateriaalAluminium , Veiligheidsglas
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!